We welcome a visitor from United States.

Please take a look into the campaign to create a False Accuser Law and sign the petition.
Human Rights And Wrongs

Hvorfor blir feminister så forbanna over fakta?


Reading Time: 2 minutes

Jeg har aldri holdt foredrag om feminisme og likestilling, ikke engang for barnehageunger. Sånn sett har jeg ikke samme faglige tyngde som det Agnes Nordvik har bak sitt innlegg i «Si ;D» i Aftenposten 14. oktober 2019 . Men jeg har levd 42 år i Norge. I verden. Jeg har såkalt realerfaring. Dermed bør jeg likevel kunne si litt om dette temaet. Sånn sett kan man også huke av i alle boksene feministene har satt på sitt skjema for «tradisjonell anti-feministisk mann». Jeg hvit, pusher 50, er gammal, sur og forbanna. Og ironisk nok, for øyeblikket bor jeg i mine foreldres kjellerleilighet. Jeg venter bare på at Karpe Diem skal komme innom og skrive en låt om meg, jeg er rebellen i kjellerleiligheten. Sannsynligvis er det bare en grunn til at det ikke har skjedd. Jeg er kvinne. Det ødelegger liksom alt.

Man skal ikke følge spesielt mye med i den offentlige debatten for å få med seg at dagens unge kvinner (og en del eldre) er overbevist om at «nå er det jenters tur». Og nåde den som våger å ha noe annet enn den tanken i hodet. Klarer man å ha to tanker i hodet på en gang, forsøker man så mye som å vagt poengtere at man ikke trenger å glemme guttene mens vi heier på jentene, da er man straks «forbannet gammel mann».

Verden er ikke designet for menn

Læs mere her

0 comments on “Hvorfor blir feminister så forbanna over fakta?

We like to know what your thoughts are

Today's Video

Categories

Countries and Regions

Global visitors