We welcome a visitor from United States.

Please take a look into the campaign to create a False Accuser Law and sign the petition.

Hvorfor blir feminister så forbanna over fakta?


Reading Time: 2 minutes

Jeg har aldri holdt foredrag om feminisme og likestilling, ikke engang for barnehageunger. Sånn sett har jeg ikke samme faglige tyngde som det Agnes Nordvik har bak sitt innlegg i «Si ;D» i Aftenposten 14. oktober 2019 . Men jeg har levd 42 år i Norge. I verden. Jeg har såkalt realerfaring. Dermed bør jeg likevel kunne si litt om dette temaet. Sånn sett kan man også huke av i alle boksene feministene har satt på sitt skjema for «tradisjonell anti-feministisk mann». Jeg hvit, pusher 50, er gammal, sur og forbanna. Og ironisk nok, for øyeblikket bor jeg i mine foreldres kjellerleilighet. Jeg venter bare på at Karpe Diem skal komme innom og skrive en låt om meg, jeg er rebellen i kjellerleiligheten. Sannsynligvis er det bare en grunn til at det ikke har skjedd. Jeg er kvinne. Det ødelegger liksom alt.

Man skal ikke følge spesielt mye med i den offentlige debatten for å få med seg at dagens unge kvinner (og en del eldre) er overbevist om at «nå er det jenters tur». Og nåde den som våger å ha noe annet enn den tanken i hodet. Klarer man å ha to tanker i hodet på en gang, forsøker man så mye som å vagt poengtere at man ikke trenger å glemme guttene mens vi heier på jentene, da er man straks «forbannet gammel mann».

Verden er ikke designet for menn

Læs mere her

Today's Video

Categories

Countries and Regions

Global visitors